top of page

OWC Member Group

Public·1 member

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 Online

2 orë më parë — [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 14 orë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 2022 15 nëntor 2023 TV drejtpër 2 ...

Did you forget your password? Please use your own email address, you probably don't have an email address on soccerpunter. Red Devil Fan Group | thedailymanc(((TRANSMETIM! ))) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 25[[Transmetim televiziv<]] Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt(shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023Kategoria superiore liveFriday, 16 December, 2022Albania. Friday, 16 September, 2022Albania. [[[JETONI]###]] Kastrioti_Kruje Egnatia drejtpërdrejt live 1[[Jetoni<]''] Vllaznia Tirana drejtpërdrejt 22 prill 2023 | Group [JETONI#] Kastrioti_Kruje Bylis Ballsh transmetim i drejtpër (SHIKONI DREJTPËRDREJT<<<) Tirana Vllaznia 2022 12/02/2023 | VeamosLasFotosKF Tirana -((SHIKONI>>)) Laçi Vllaznia drejtpërdrejt live 19 mars 2023 [JETONI>>>>] Kastrioti_Kruje Erzeni 2022 7 shkurt 2023KS Kastrioti Kruje vs Laçi Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 [SHIKOcom or @hotmail. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 - ForYou 15 orë më parë — Sanksionet do të aplikohen drejtpërdrejt ndaj kryetarit të bashkisë.” Kësisoj, nëse më parë, gjoba vendosej te zyrtarët e urbanistikës, ... Energjia e rinovueshme, Shqipëria përdor 21. 2 për ngrohje 2023 | KF Teuta - KS Kukesi 18. 2023 | KF Erzeni Shijak - KF Laci 18. 2023 | Vllaznia Shkoder - KS Kastrioti Kruje 18. 2023 | KS Kukesi - FK Partizani Tirana 18. 2023 | Tiran - KF Teuta 18. 2023 | KF Bylis Ballsh - KF Egnatia Rrogozhine 25. 2023 | KF Bylis Ballsh - KF Erzeni Shijak 25. 2023 | FK Partizani Tirana - Tiran 25. 2023 | KF Teuta - Vllaznia Shkoder 25. [[FUTBOLLI>>][[[] Bylis Ballsh Erzeni transmetim i drejtpërdrejtKF Tirana vs KS Teuta Durres: Live Score, Stream and H2H results 2/25/2023. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Kosova Rumania Rita Ora performon sonte në Eurovision - Sinjali (((sport tv*))) Kastrioti_Kruje Egnatia transmetim i drejtpëThe team scored 22 goals and conceded 30. Lojtari moldav para Shqipërisë: Besoj te rezultati pozitiv, kjo ndeshje do tregojë shumë! - www. lexo. alMoldavia është në garë për t’u kualifikuar në Euro 2024 dhe ndaj Shqipërisë të premten në shtëpi kërkohet një rezultat pozitiv. Natyrisht, kuqezinjtë nuk janë rivali më i lehtë i mundshëm për t’u përballur, por për moldavët mbetet një test force. Para sfidës, foli lojtari i Moldavisë, Vadim Rata. “Ne jemi në pritje të tifozëve tanë në këtë ndeshje, sepse në ndeshjen tonë të parë me Shqipërinë, besoj se tifozët e tyre ndikuan drejtpërdrejt në rezultatin përfundimtar. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë edhe Kosova e ... In terms of attacking, Bylis Ballsh players shot on goal 35 times, while 63 shots went off target. 2022 | Tiran - Vllaznia Shkoder 03. 2023 | KF Egnatia Rrogozhine - KS Kastrioti Kruje 25. 2023 | KF Laci - KS Kukesi 04. 2023 | KS Kukesi - KF Bylis Ballsh 04. 2023 | KF Erzeni Shijak - KF Egnatia Rrogozhine 04. 2023 | Vllaznia Shkoder - FK Partizani Tirana 04. Friday, 9 September, 2022Albania. Ishujt Faroe-Shqipëri/ Sonte në orën 20:45, transmetohet në DigitAlbPak orë na ndajnë nga ndeshja e rradhës e përfaqësueses shqitpare me atë të Ishujve Faore në transfertë këtë herë. Trajneri Sylvinho nuk ka zhvilluar asnjë skemë dhe asnjë përgatitje taktike teknike në Torshavn që nga mbërritja pasditen e së dielës deri sot, seancat stërvitore kanë qenë thjeshtë të lehta me vrapime dhe goditje në portë, duke na lënë të kuptohet se gjithçka ka qenë e përgatitur që në Tiranë në grumbullimin 14 ditore që ai zhvilloi në Shtëpinë e Futbollit. ((shiko online==)) Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërd 15 orë më parë — 17 tet 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 2022 Albania U21 - Czech . Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet 2023 — 12 sht 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 (SHIKO TV@@) Republika Çeke ... News24 Live ... Moldavia, Shqipëria favorite në një grup plot me të panjohura për 4 skuadra. 17 Nëntor, 2023. 2024-ta do të shpallet viti i pyjeve, ministrja Kumbaro zbulon ... Moldavia Shqipëria shiko live 17 nëntor 2023 TV drejtpërdrej 15 orë më parë — Moldavia Shqipëria shiko live 17 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt 2 ditë më parë — Moldavia, Gjibraltar Grupi D: Gjermani, Polonia, Izraeli, ... Por, unë nuk dua ta mbështes këtë presion mbi ekipin, duke përfshirë nga ju dhe nga shumë njerëz në vend. Unë i kuptoj, sepse nuk kemi pasur një mundësi të tillë në histori. Por, ne duam vetëm të dalim në fushë, të japim maksimumin, të tregojmë lojën tonë dhe të fitojmë të gjitha betejat. Shpresojmë të arrijmë një rezultat të mirë. Shqipëria duket se është kundërshtari më i fortë në grupin tonë, e kemi ndjerë tashmë në fushë. Gjithçka që kërkohet nga ne është të dalim në fushë dhe të tregojmë se çfarë jemi të aftë. Pas kësaj do të shohim se ku do të përfundojmë. – Ky presion që përmendët, e pengon ekipin? Po, ky është thjesht presion futbolli. Kjo ndodh kur mendoni shumë për rezultatin dhe çfarë mund të dalë prej tij në fund. Falë tifozëve të tyre, ata më vonë mundën Poloninë dhe Republikën Çeke në fushën e tyre. Kështu që për ndeshjen e nesërme do të jetë shumë e rëndësishme për ne që të kemi lojtarin tonë të 12-të me vete. Kjo është e gjitha, ejani në stadium dhe bëni tifo për ne. – A është ndeshja e nesërme me Shqipërinë më e rëndësishmja për ju? Duke marrë parasysh se çfarë mund të na sjellë fitorja. Po, nëse e shikoni në këtë mënyrë, kjo ndeshje është shumë e rëndësishme. [TRANSMETIM TELEVIZIV***] Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 qershor 2023 (#1236) · Issues · oss / playlabs · GitLab [TRANSMETIM TELEVIZIV***] Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 qershor 2023 (#1236) · Issues · oss / playlabs · GitLab Skip to content [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË***]<<<] Egnatia BylisEgnatia vs. Vllaznia Live Stream 10 May 20 | Mildmay UK Group2023 00:00 Durrës KF Teuta – KF Vllaznia 25. Edhe sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. Kështu në port mbetet Berisha dhe katërshja përpara tij Gjimshiti Ismajli Hysaj dhe Mitaj nga krahët, për të lënë përpara tyre Ramadanin dhe Baren ndërkohë që 4 lotjarët e mbetur do të jenë ata nga të cilët pritet goli pasi janë të gjithë me tipare sulmuese si Bajram, Hasani, Uzuni dhe Cikalleshi. Në letër Ishujt Faroe janë skuadra më e dobët e grupit, megjithatë trajneri është shprehur i kujdesshëm duke e konsideruar edhe në konferencën e djeshme këtë kundërshtar edhe më të fortë se Moldavia nisur nga vështirësia dhe domosdoshmëria që kanë kuqezinjtë për t’i marrë maksimumin këtyre dy ndeshjeve që ishte Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 16 orë më parë — Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. Moldavia, Armenia, Bullgaria, Greqia etj.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page