top of page

OWC Member Group

Public·1 member

[TV*] Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nëntor 2023


3 ditë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 31 tet 2023 — ... U17 W - Czech Republic U17 W -:-12:00Portugal U17 ...


[[[TRANSMETO**]<<]] Teuta Durrës Tirana transmetim i 2 sht 2023 — drejtpërdrejt live 29((SPORT TV)) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2023 | KS Kukesi - KF Bylis Ballsh 04. 2023 | KF Erzeni ... [[TV@]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12/09/2023 1 12 sht 2023 — Moldavia drejtpërdrejt live 17 Republika Çeke, Franca, Gjeorgjia [Transmetim i drejtpërdrejtë@@@] Shqipëria U21 [Transmetim i drejtpërdrejtë ... Kreu i shtetit është Presidenti i Moldavisë, i cili midis u zgjodh nga parlamenti moldav midis viteve 2001 dhe 2015, duke kërkuar mbështetjen e tre të pestat e deputetëve (të paktën 61 vota). Ky sistem ishte krijuar për të ulur autoritetin ekzekutiv në favor të legjislativit. Megjithatë, Gjykata Kushtetuese vendosi më 4 mars 2016, se ky ndryshim kushtetues i miratuar në vitin 2000 në lidhje me zgjedhjet presidenciale ishte jokushtetues, [49] duke e kthyer kështu metodën e zgjedhjes së presidentit në një sistem me dy raunde zgjedhje të drejtpërdrejta. Presidenti emëron një kryeministër i cili funksionon si kreu i qeverisë dhe i cili nga ana e tij mbledh një kabinet, që të dyja i nënshtrohen miratimit parlamentar. (((Transmetim i drejtpërdrejtë<<))) Shqipëria Moldavia drejt 17 qer 2023 — (Transmetim i drejtpërdrejtë<<))) Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17 qershor 2023 Lajmet më të reja, janë dëgjuar nga pjesëtari i ... (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i ... ProTv. Marrë më 22 janar 2021. ^ a b c "Recensamântul Populației si al Locuințelor 2014". statistica. gov. md (në rumanisht). 2 gusht 2013. Arkivuar nga origjinali më 2 dhjetor 2022. Marrë më 30 nëntor 2022. ^ "Republica Moldova - Geografie". Moldova. 26 gusht 2016. Arkivuar nga origjinali më 24 qershor 2021. Marrë më 23 qershor 2021. ^ "MOLDOVA: Transnistria (Pridnestrovie)". Citypopulation. de (në anglisht). Arkivuar nga origjinali më 25 mars 2021. Marrë më 23 qershor 2021. ^ "Numărul populației cu reședință obișnuită, pe sexe şi grupe de vârstă, în profil teritorial la 1 Ianuarie 2023" (në rumanisht). Biroul Național de Statistică al Republicii Moldova (BNS). Marrë më 9 qershor 2023. {{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja) ^ a b c d "World Economic Outlook Database, April 2023 Edition. Moldavia Moldavia (rumanisht: Moldova), zytarisht Republika e Moldavisë, rumanisht Republica Moldova drejtpërdrejta. Presidenti emëron një kryeministër i cili ... Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet 2023 — 12 sht 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 (SHIKO TV@@) Republika Çeke ... Telekomunikacioni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Interneti në Moldavi është një nga më të shpejtët[65] dhe më pak të shtrenjtë në botë. [66] Vendi renditet i 3-ti në botë për nga mbulimi gigabit me rreth 90% të popullsisë që ka mundësinë të abonohet në një plan gigabit. [67] Infrastruktura e përgjithshme është e zhvilluar mirë e cila u mundëson shumë përdoruesve të përjetojnë shërbime me cilësi të mirë në të gjithë vendin. [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Në gusht 1939, u nënshkrua Pakti Molotov-Ribbentrop dhe protokolli i tij sekret shtesë, me të cilin Gjermania Naziste e njohu Besarabinë si brenda sferës së ndikimit sovjetik, gjë që e bëri këtë të fundit të ringjallte në mënyrë aktive pretendimin e saj ndaj rajonit. [46] Më 28 qershor 1940, Bashkimi Sovjetik i lëshoi një ultimatum Rumanisë duke kërkuar heqjen e Besarabisë dhe Bukovinës Veriore, me të cilën Rumania u pajtua të nesërmen. Menjëherë pas kësaj, u krijua Republika Socialiste Sovjetike e Moldavisëe (RSS e Moldavisë), [46] që përfshin rreth 65% të Besarabisë dhe 50% të RSS të Moldavisë tashmë të shpërbërë (Transnistria e sotme). Gjermanët etnikë u larguan në vitin 1940. Pavarësia dhe pasojat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Zëvendës Gheorghe Ghimpu zëvendëson flamurin sovjetik në Parlament me flamurin rumun më 27 prill 1990. 25)" (në rumanisht). Parlamentul Republicii Moldova (www. parlament. md). Marrë më 5 prill 2023. {{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja) ^ "Constituția Republicii Moldova, articolul 13 (1), pag. 25" (PDF) (në rumanisht). Preşedinţia Republicii Moldova (www. presedinte. Marrë më 11 prill 2023. {{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja) ^ "Președintele CCM: Constituția conferă limbii ruse un statut deosebit de cel al altor limbi minoritare" (në rumanisht). Deschide. Kushtetuta e Moldavisë u miratua në vitin 1994 dhe vendi u bë një republikë parlamentare me një president si kreu i shtetit dhe një kryeministër si kreu i qeverisë. Moldavia është vendi i dytë më i varfër në Evropë për nga PBB-ja për frymë zyrtare pas Ukrainës dhe pjesa më e madhe e PBB-së së saj dominohet nga sektori i shërbimeve. Zgjedhjet e para demokratike për parlamentin lokal u mbajtën në shkurt dhe mars 1990. Presidenti i Parlamentit u zgjodh Mircea Snegur dhe Kryeministër Mircea Druc. Më 23 qershor 1990, Parlamenti miratoi Deklaratën e Sovranitetit të "Republikës Socialiste Sovjetike të Moldavisë", e cila, ndër të tjera, përcaktonte supremacinë e ligjeve moldave ndaj atyre të Bashkimit Sovjetik. [47] Pas dështimit të përpjekjes për grusht shteti sovjetik të vitit 1991, Moldavia shpalli pavarësinë e saj më 27 gusht 1991. Më 21 dhjetor të të njëjtit vit, Moldavia, së bashku me shumicën e republikave të tjera sovjetike, nënshkroi aktin themelues që formoi Bashkësinë e Shteteve të Pavarura (CIS) pas-sovjetike. Moldavia mori njohjen zyrtare më 25 dhjetor. md. Arkivuar nga origjinali më 29 janar 2021. Marrë më 22 janar 2021. ^ "Chişinău, (21. 01. 2021) Judecătorii constituționali au decis că limba rusă nu va avea statutul de limbă de comunicare interetnică pe teritoriul Republicii Moldova" (në rumanisht). Moldpres. Arkivuar nga origjinali më 23 janar 2021. Marrë më 22 janar 2021. ^ "Președintele CC Domnica Manole, explică de ce a fost anulată legea cu privire la statutul special pentru limbia rusă" (në rumanisht). Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 nënto 1 orë më parë — 9 nën 2023 — transmetim i drejtpërdrejtë 1((HD live Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI G Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 ... Fotostabilizuesi joaktiv Fotostabilizues i përmirësuar Objektiv këndgjerë për video Regjistroni më shumë në foto pa e shtrirë krahun Regjistrim cilësor në 4K UHD Përmbajtje e dalluar, me cilësi filmi Filtër Auto Neutral Density Për ndriçim optimal në kushte me diell Ekrani me anim për lart Ekran 2-inçësh për kompozim më të lehtë të shkrepjes nga të dyja anët e kamerës Transferim automatik nga kamera në renë kompjuterike Transferoni me lehtësi videoblogimet në Google Drive ose YouTube nëpërmjet image. canon Mbajtëse e integruar Shkrepni me stabilitet nga pozicione të ndryshme1 14 efekte filtri me ngjyra Shtoni atmosferë dhe përmirësoni stilin e videoblogimit Lidhshmëria Wi-Fi, Bluetooth direkt në telefonin tuaj dhe më tej Gjurmimi i fytyrës Gjurmoni automatikisht fytyrën për regjistrim të lehtë UVC/UAC Përdoreni kamerën si kamerë interneti7 Regjistrimi në largësi Regjistroni nga afër me anë të Wi-Fi duke përdorur smartfonin Mikrofona të fuqishëm stereo Audio e pastër për zë përfshirës nga të gjitha drejtimet MicroSDXC Pajtohet me karta memorieje microSD, microSDHC dhe microSDXC Lidhuni me besim Konfiguroni nëpërmjet një asistenti intuitiv që lidhet automatikisht nëpërmjet Bluetooth. (SHIKONI>) Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 10 sht 2023 — Territoret e disponueshme: Shqipëria, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Kazakistani, Moldavia, Rusia, Turqia, Ukraina. Zona 8: Përfshin ... Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 3 ditë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 31 tet 2023 — U17 W - Czech Republic U17 W -:-12:00Portugal U17 ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page